A folyamatos ülés nagyon rossz hatással van az egész gerincre legfőképpen az ágyéki illetve nyaki szakaszra. Mindkét helyen merev izomzat alakul ki és a mozgáshiánytól rengeteg az athézió (összenövés-összetapadás).

Az izmok közötti folyadék nem, vagy csak lassan áramlik ezért sokszor két izom összetapad és olyan funkciókat is el kell látnia ami nem a feladata.

Előfordulhat az izmok megrövidülése is. Ez azért van mert az izom így tudja stabilan tartani a gerincet és nem nekünk kell az akaratunkkal megfeszíteni az adott funkcióhoz tartozó izmokat. Ez kényelmes is lehet ülés közben, de az élet többi részében nagy fájdalmakat eredményez. Ilyenkor nehezen hajolunk, például hogy megkössük a cipőnket vagy ha felállunk problémát okoz az elindulás amíg be nem melegszünk.

Akármilyen izom probléma van mindig magával hozza az ízületit és fordítva is.

Különböző tesztek illetve a kikérdezés eredményét figyelembe véve diagnosztizálom, hogy mi is okozhatja az Ön fájdalmát.

Az elmúlt 15 évben szerzett képzések és tapasztalati tudásomra alapozva elkezdjük a megfelelő terápiát.

Mire számíthat? Hogyan készüljön az első találkozásnál?

Az olajos masszázs az alapját képezi az összes kezelésnek, gyógymasszőrként elsősorban ezt a terápiát részesítem előnyben. ebből következően fehérneműig le kell vetkőzni. Ha ezt Ön túlságosan intimnek érzi alternatíva lehet a kétrészes fürdőruha. Szalonom rendelkezik külön öltözővel és zuhanyzóval.

Megkérném, ha van bármiféle orvosi lelete (MRI, CT) akkor azt magával hozná, nagy segítség lehet a megfelelő terápia kiválasztásában.

Ha úgy érzi elege van a fájdalmából keressen meg! Foglaljon időpontot online!